PODĚKOVÁNÍ

 

Děkujeme opět všem, kdo se na letošní taškařici podíleli.

 

Jardovi P. z Hostince u Lípy ve Zborné za sudy výborného Kozlíčka a bezvadné bezové limonády, a za zapůjčení dvou žehliček. Jedna trochu netěsnila, takže jsme už od rána měli pivní přeliv. Kdo budete mít cestu do Jihlavy, určitě se ve Zborné stavte, je to pivní kulinářský zážitek.

 

Starostovi obce Čachotín a čachotínským hasičům. Účastníci závodu jistě nepřehlédli nádherně posekané pásy veřejné zeleně a přívětivé místní ovzduší. Kam se hrabe Brod.

 

Michalovi T. za zapůjčení druhé pípy.

 

Kláře P. za zprostředkování výroby tradičních pískovaných skleněných pohárů pro vítěze. Sklářů a brusičů ubývá, takže poháry z Kolmo začínají být zajímavým investičním artiklem :-)

 

Markétce V., Davčovi V., Rádě Č., Štěpíkovi V., Kátě H, Marušce H a Zdendovi J. za pomoc s cateringem. Tentokrát jsme měli lepší pípu, která nevyráběla místo píva šlehačku a taky ohřev párků už byl vychytaný.

 

Řeznictví Time s.r.o. Potěhy a Pavlovi N. za luxusní párkový dar. Každý masožrout ocení chutě z Potěh. Nebo z Potěhů?

 

Obci Česká Bělá, že vypustila své koupaliště týden před závodem a tím znemožnila místním koupat se v místě, kde plavalo naše prase s kleštěmi.

 

Martě B. za dostatečnou zásobu šmoulích modrých ZONek a širokou paletu nealko píva s tím plešatým pánem z Humpolce.

 

Aničce H., Marušce H., Mirce V., babičce Mirce L., Janě J.a babičce Marušce H. za sladkou snídani pro všechny. Zjistili jsme, že někteří účastníci jezdí náš závod jenom kvůli těm buchtám.

 

Zákazníkům Kauflandu za to, že i letos způsobili dostatečnou paniku a donutili prodavače obratem doplnit Peťou vybrané zásoby rohlíků.

 

Janě a Zdendovi J. za zapůjčení zavařovacího hrnce, domluvení zázemí, uskladnění kol a domluvení podpory řeznictví. Zdendovi díky za zapůjčení té nejusmolenější borové fošny. Janě ještě za pomoc s úklidem.

 

Pétě D. za sběr kleští po závodě. Moc nám tím pomohla, nemuseli jsme trasu objíždě potřetí. Obětavě kleštičky letos všechny posbírala sama, v jedné ruce držíce kočár se synáčkem a v druhé Lucinku, třetí ruky nemaje, musela špagátek s kelímkem a kleštěmi ukousnout :-)