PODĚKOVÁNÍ

 

Nezbývá než poděkovat všem, kteří se zasloužili o to, že letošní Kolmo dopadlo parádně:

 

Martině Š., Honzovi Š., Pavlovi K. a městu HB za rekonstrukci klubovny ve Svatém Kříži. U hřiště tak vzniklo bytelné a důstojné zázemí pro podobné akce. Dispozice byla hned touto první velkou akcí využita na 100%. V příštím roce přibude snad i nové WC.

 

Jardovi P. z Hostince u Lípy ve Zborné za sud výborného Kozlíčka a za zapůjčení žehličky. Jarda letos přijel i s dětmi na závod, což nás zachránilo, neboť nám pomohl žehličku utěsnit a my se nemuseli celý den žíznivě koukat na plný sud.

 

Andree H. za zařízení půjčení Toiky. Snažili jsme se ji poctivě naplnit (tu Toiku).

 

Řeznictví Time s.r.o. Potěhy a Pavlovi N. za již tradiční párkový dar. Párky byly mňamózní, někteří pořadatelé jich zblajzli i osm.

 

Kláře P. za zprostředkování výroby skleněných pohárů pro vítěze. Letošní poháry měly mléčnou nožku a mezi ostatními trofejemi zasloužilých závodníků rozhodně nebudou dělat ostudu.

 

Martě B. za pestrou paletu nealko píva nejen s tím plešatým pánem z Humpolce a zásobu pestrobarevných ZONek. Letos šly hodně na odbyt, bylo to i tím, že jsme hrnec se šťávou schovali před deštěm do klubovny, kde si ho většina závodníků nevšimla.

 

Davčovi V., Pétě L., Štěpíkovi V., a Aničce H za pomoc s cateringem. Vše šlo jako po másle díky bezvadnému rozvrstvení sil v nové kuchyňce a také díky zkušenostem z předchozích let.

 

Aničce H., Marušce H., Mirce V., Martině Š., babičce Mirce L., Janě J.a babičce Marušce H. za sladkou snídani pro všechny. Tentokrát si závodníci dali záležet, a kromě kousku bábovky nezbylo z té hromady buchet nic.

 

Petrovi Š. za pomoc při mazání chlebů se sádlem. Večer zbyl na talířích jen poslední krajíček, který nikdo nechtěl dojíst, aby nemusel umývat nádobí.

 

Obchodnímu domu Kaufland za speciámní přísadu do gumových rohlíků. Jsou rok od roku pružnější. Pokud to takto půjde dál, tak příště z nich budeme kromě občerstvení vyrábět nafukovací balonky pro děti.

 

Janě J. za zapůjčení zavařovacího hrnce a domluvení párkového daru.

 

Pétě D. a Michalovi O. za sběr kleští po závodě. Péťa nakonec nesbírala, protože Míša sebral všechno sám. I ten Orlík.

 

Městu Havlíčkův Brod za podporu v podobě finanční dotace, díky které mohly být ceny pro účastníky a výbava zázemí bohatší.

 

Janě J. za vrácení klíče od Mičina auta, který jsem zapomněl v jejím autě, kterým jsem zachraňoval jejího nejmenšího závodníka, který nejen, že už nemohl šlapat, ale chtělo se mu spát a kakat a navíc pršelo a stání na zastávce v Květinově ho už nebavilo, takže si rád přesedl do vlasní sedačky, kterou mu jeho strejda Peťa, který už nemohl jet, protože měl v sobě nějaké to pívo, nechtěl přendat do mého auta, takže mi dal klíče od auta své sestry, do kterého jsem vlákal Štěpíka, aby jel se mnou a měl ten den taky nějakou zábavu, když už nechtěl jet s Rosťou to Kolmo, které stejně zase vyhrajou ti naspídovaní důchodci :-)